17:30

Horndals IF

Referat: Gustafs GoIF U - Horndals IF

Gustafs GoIF U - Horndals IF 3-2 (2-1)

Snörplig förlust med 3-2 i näst sista matchen för säsongen. Avgörande 3-2 målet gjordes vid en hörna i 91:a minuten via en felträff som tog stolpe in.

Hemmalaget började bäst och rullade bollen riktigt bra i drygt 20 minuter av första halvlek. De hann då också med att göra 1-0 i 15:e minuten via ett inlägg där vi tappade markeringen. 2-0 kom i 26:e minuten efter ett långskott som Adam tippade i ribban men de kunde dundra in returen.

Efter det spelade vi jämnt halvleken ut. Starkt att ta oss i kragen. 2-1 gjorde Milad Sarwari i matchminut 32 inifrån straffområdet efter en skarv av Gustav Wäster. Det blev också halvtidsresultatet.

Andra halvleken såg ut som första halvleken senare del. Vi hann då med att kvittera till 2-2, även denna gång påpassligt av Milad Sarwari. Han jobbade otroligt hårt hela matchen, så också vid målet där han helt sonika jobbade åt sig bollen av en försvarare innan han satte bollen i mål.

Efter det försökte vi lyfta fram spelet ytterligare då endast vinst var intressant idag för att ha fortsatt teoretisk chans på seriesegern. Detta beroende på hur det skulle gå i den andra matchen som spelades ikväll. Det gjorde att Gustafs fick lite mer ytor och således också mer bollinnehav under den sista kvarten.

Tung avslutning med det billiga hörnmålet på övertid. Dessutom var det klar offside innan de fick sin hörna.
Matchen hade kunnat sluta hur som helst men vi hade inte marginalerna på vår sida. Vi gjorde ett tappert försök att vinna iallafall och förlorade med flaggan i topp.

Hela vårt lag gjorde en godkänd insats medan Milad förtjänar extra beröm för sitt enorma slit och för sina 2 mål.